Verzorging

Eucerin (Beiersdorf) staat garant voor meer dan 100 jaar innovatieve huidwetenschap en biedt een grote waaier van deskundig geformuleerde producten aan zoals: anti-aging crème, Hyaluron-fillers, doucheolie, waslotion, anti-roos shampoo, huidscrub, reinigingsmelk, zonnecrème, intieme wasgel en meer.


Het gamma van Louis Widmer uit Zwitserland is heel uitgebreid en biedt mogelijke oplossingen voor verschillende huidproblemen: reinigingsproducten, producten tegen veroudering, producten om pigmentvlekken te verminderen, UV-beschermingsproducten, lipverzorgingsproducten en meer.


T. LeClerc is het merk dat verbonden is aan hoogwaardige make-up, nagellak, parfum en lippenstiften. Deze professionele producten voldoen aan de behoeften voor jouw huid en nagels.


De producten van Oline (Paris) zijn gebaseerd op Aloe Vera wat de huid zacht houdt, verjongt, voedt en herstelt. Het gamma bestaat uit handwash, handcream, showergel en bodymilk.

La Roche-Posay is gekend voor huid-expertise en aanbevolen door dermatologen. Deze artikelen zijn onder meer toegespitst op de gevoelige huid, Dit merk heeft een groot aanbod voor: zonnebescherming, make-up, haarverzorging, acne-behandeling, herstel van beschadigde huid en eczeem-behandeling.


De producten van Xantho staan garant voor huidverbetering en zijn gebaseerd op Xanthohumol, komende uit de hopbloem. De krachtigste antioxidant tegen huidveroudering en 100% Belgisch! Alle formules zijn veganistisch en vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en kleurstoffen!


Elk verzorgingsproduct uit het CeraVe gamma is samengesteld met ceramiden, het meest essentiële onderdeel om de natuurlijke barrière van de huid te behouden en te herstellen.


Gilis-Segers BV | BTW BE0459276588
Titularis-apotheker Christophe Gilis
Privacy | FAGG | APB 263219 | RPR Leuven